Onze kernwaarden

Wij staan voor zorg bieden met een hart. Hoe zou je zelf verzorgt willen worden en hierbij denken in mogelijkheden binnen de kaders van de wet.

Dit doen we vanuit onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, betrokken, geborgenheid, huiselijk, open deur/familiair, laagdrempelig, liefde, respect en aandacht.

Deze kernwaarden zijn onze overtuigingen, het geeft aan waar we voor staan en klinken door in alles wat we doen. De kernwaarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we dezelfde doelen nastreven.

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden graag uw vragen.

info@topthzorg.nl
06 – 19 58 08 96

Wat wij belangrijk vinden

Persoonlijk:

Ieder individu is uniek. Elke zorgvraag is uniek. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek over welke hulp u nodig heeft en wat uw wensen hierbij zijn. Zo hopen we de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken, aansluitend bij uw en uw naasten hun wensen.

Betrouwbaar:

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Onze medewerkers zijn allemaal geschoold en weten wat ze doen, indien ze dit niet zijn krijgen ze hiervoor een opleiding/cursus aangeboden.

Betrokken:

We zijn altijd “in de buurt”, letterlijk en figuurlijk. We zijn betrokken en hebben oprechte aandacht voor de mens. We zijn open en transparant, toegankelijk en bereikbaar, elke dag. We willen altijd meer weten, kijken verder dan onze neus lang is, met een open mind.  Dit doen we vanuit belangstelling voor elkaar en voor cliënten en diens omgeving. Elk individu centraal. We zijn oprecht, nieuwsgierig en leergierig.

Geborgenheid:

Voor ons betekend dat je geborgenheid ervaart wanneer je je veilig en op je gemakt voelt. Dit kun je als je je gehoord en gezien voelt en kan zijn wie je bent. Wij streven ernaar dat u zoveel mogelijk uzelf kunt blijven, ook wanneer u zorg ontvangt. Dit doen we door een oprechte verbinding te maken.  Hierdoor voelt u zich waardevol, gewaardeerd en gerespecteerd.

Huiselijk:

Bij Zorgthuis verlenen we u zorg in uw eigen omgeving, wij komen op bezoek bij u. Hier zullen we ons dan ook zo veel mogelijk op aan passen (mits veilig voor de medewerkers).

Kunt u niet thuis verblijven en verblijft u bij ons in het hospice dan is hospice Ankerlicht een hospice waar de “bijna thuis” sfeer zo goed mogelijk nagebootst wordt. De huiselijke sfeer is enorm belangrijk en de kamers van onze gasten mogen worden gedecoreerd met de persoonlijke vertrouwde spullen van thuis indien gewenst.

Open deur/familiair:

Topth-zorg heeft een open door policy en willen een familiaire uitstraling hebben. We hopen dat u als u bij Topth-zorg in zorg komt u het gevoel heeft in een familie te stappen, waarbij we u gaan begeleiden bij wat u nodig heeft. Op onze locaties bent u altijd welkom en hopen we uit te dragen voor zowel gast als medewerker dat we één familie zijn. Samen sterk.

Laagdrempelig:

We zijn makkelijk te benaderen, dichtbij. De deur staat altijd open. We zijn makkelijk benaderbaar voor de cliënt en diens familie/naasten. We zijn altijd bereid mee te denken. Geen zorg is ons te gek, en indien onze medewerkers hiervoor niet opgeleid zijn zogen wij dat medewerkers scholing krijgen om u alsnog van de gewenste zorg te voorzien.